Çağrı Merkezi 444 55 60

Polietilen Toprak Altı Depo

Polietilen Toprak Altı Depo

Toprak altına yerleştirilen depoları sadece depolama ihtiyacı için değil birçok amaç için kullanılabilir. Polietilen toprak altı depo ise daha çok içme suyu ve genel kullanım suyu depolama için kullanılmaktadır. Toprak altı depolar genel itibariyle yer altına gömülen depolardır. Bu nedenle yüksek mukavemete ve dayanıma sahip olmalıdır. Bazı depo kullanıcıları sıvı deposunu toprak üstünde tutmak istemezler. Nedeni ise açıkta kalan deponun güneş ışınlarına veya darbelere maruz kalmasıdır. Bu nedenle toprak altı depokullanımı tercih edilerek yer altında depolama ihtiyacına çözüm bulmaktadırlar.

Polietilen toprak altı depo ve toprak altı depo modelleri su, atık, mazot, yakıt, foseptik tankı, septik tank gibi çeşitli sıvı ihtiyaçlarını depolama veya farklı kullanımlara çözüm sunmak için üretilmiştir. Yüksek dayanım değerlerine sahip olan yer altına gömülebilen depolar birçok bakımdan avantajlar sağlamaktadır. Özellikle yüksek dayanım noktasında fark yaratan bu depolar toprak altı depo fiyatları ile de öne çıkmaktadır. Yer ve fiyat avantajı sağlayan bu depolar son zamanlarda en çok tercih edilen depolardır

 su deposu ürün gruplarından farklı olarak toprak altı depo yer avantajı bakımından büyük kolaylık sağlamaktadır. Karmod Plastik tarafından belirlenen depo gömülme şartnamesine bağlı kalarak toprak altına gömülen depolarımız yer üstünde herhangi bir alan kaplamayacağı için çok büyük kolaylık sağlamaktadır. Yer üstünde kalan zemin normal düz bir alan olacağından farklı ihtiyaçlar içinde bu alanlar kullanılabilmektedir.

Polietilen Depolar
2 Ton Plastik Toprak Altı Depo
Polietilen Depolar
5 Ton Toprak Altı Polietilen Foseptik Tankı
Polietilen Depolar
5 Ton Toprak Altı Foseptik Tankı

Polietilen toprak altı su deposu fiyatları

Toprak altı su deposu fiyatları sağladığı yer avantajı ve kullanım avantajının yanı sıra fark yaratmaktadır. Yer altındaki depo her bakımdan avantajlıdır. Kullanım kolaylığı, depo temizliği, ışık geçirgenliği az olduğundan sıvının korunumu ve birçok konu depoyu üstün hale getirmektedir. Bunun yanı sıra polietilen toprak altı su deposu fiyatları sektöründeki benzerlerine göre oldukça uygun fiyatlardadır.

İki farklı malzemeden yer altına depo üretimi yapılmaktadır. Bunlardan biri fiberglas hammadde dediğimiz polyester toprak altı depolardır. Bu depolar tamamen el işçiliği ile üretildiğinden ve toprak altı dayanımını artırmak için daha fazla hammadde kullanıldığından fiyat olarak daha yüksektir. Fakat polietilen toprak altı su deposu tamamen LLDP hammadde ile üretildiğinden fiyat olarak daha makuldür. Bu nedenle toprak altına gömülebilecek türlerde depo arıyorsanız Karmod Plastik tarafından sunulan polietilen toprak altı su deposu fiyatları sizler için ayrıcalıklar sunmaktadır.

Polietilen toprak altı su deposu modelleri

İki farklı malzemeden üretilen toprak altı depo modellerimiz bulunmaktadır. Bunlardan biri fiberglas hammadde ile üretilen polyester toprak altı depolar, bir diğeri ise LLDP polietilen hammadde kullanılarak üretilen depolardır. Polietilen toprak altı su deposu modelleri 2 farklı tonajda üretilmektedir. Polietilen hammadde kullanarak 2 ton toprak altı su deposu ve 5 ton toprak altı su deposu modelleri üretmekteyiz.

Polietilen depoların en büyük avantajı toprak altı su deposu fiyatları bakımından daha uygun maliyetlerde olmasıdır. Tek parça monoblok gövdeden oluşan polietilen toprak altı su deposu modelleri bu nedenle sızdırma yapmama konusunda ekstra dayanım sağlamaktadır. Birleştirme veya kaynak alanı olmadığından birleşim yerlerinden kaynaklanan çatlama ve kırılma gibi problemler oluşmamaktadır.

Su deposu olarak farklı modellerde yer üstü tanklar üretmekteyiz. Toprak üstü olarak kullanılacak depolar toprak altı depolara göre farklı hammadde oranlarıyla üretilmektedir. Bu nedenle her ebatta polietilen deponun toprak altı modeli bulunmamaktadır. Fakat Karmod Plastik olarak özel kalıp tasarımları, AR-GE ve ÜR-GE hizmetlerimiz ile özel projeleriniz için ihtiyacınıza uygun toprak altı depo modelleri üretmekteyiz. Polietilen toprak altı su deposu modelleri içinden istediğiniz tonajı bulamıyorsanız istediğiniz ölçülerde üretim yapabiliyoruz. İster 3 adet toprak altı depoyu isterseniz 300 adet toprak altı depoyu istediğiniz ölçülerde özel kalıp tasarımı yaptırarak ürettirmek istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Farklı bir yerde ürettirdiğiniz özel bir kalıbınız varsa fason üretim ile fabrikanızda adetli üretimde yapmaktayız.

Polietilen toprak altı su deposu özellikleri

Polietilen hammadde birçok deponun üretiminde kullanılmaktadır. Bu üretilen depolardan biride polietilen toprak su deposu modelleri ürün gruplarımızdır. Lineer düşük yoğunluklu LLDPE hammadde ile üretilen depolarımız yer altının zorlu şartlarına dayanacak şekilde üretilmektedir. Dünya standartlarında 1. kalite hammadde ile üretilen depolarımızın gövde yapısı bu nedenle çok güçlüdür. Toprak altı su deposu olarak ürettiğimiz tüm polietilen depolarda Avrupa’dan özel olarak getirdiğimiz bu hammaddeler kullanılmaktadır.

Polietilen toprak altı su deposu özellikleri göz önüne alındığında birçok avantaj ortaya çıkmaktadır. Toprak altında uzun seneler dayanabilecek bu depolar kırılma ve çatlama gibi problemlere karşı özel olarak güçlendirilmiştir. Gövde yapısı ve et kalınlıkları normal bir polietilen depodan çok daha fazladır. Youtube sayfamızda polietilen 5 ton toprak altı depomuzun üzerinden geçen 30 tonluk ekskavatör makinesinin videosunu izleyerek deponun ne kadar güçlü bir yapıda olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Ayrıca diğer videolar ile polietilen toprak altı su deposu modelleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Toprak altı su deposu içerisinde bulunan su veya diğer sıvıların daha uzun süreli korunmasında fayda sağlamaktadır. Güneş ışınlarının direk depoya temas etmediği için yosunlaşma ve bakteri oluşumu polietilen tank içerisinde olmayacaktır. Tamamen U.V. stabilizasyonlu olan depolar ayrıca yer altına gömüldüğünden güneş ışınlarına karşı tam koruma sağlamaktadır.

Polietilen toprak altı su deposu hakkında

Her türlü su veya sıvı depolama ihtiyacı tek bir depoda birleşmektedir. Özellikle polietilen 5 ton toprak altı depo modelimiz gövde yapısıyla çok güçlüdür. Polietilen toprak altı su deposu özellikleri göz önünde bulundurulduğunda deponun ne kadar güçlü bir dayanıma sahip olduğu daha açık bir şekilde gözükmektedir.

Polietilen toprak altı su deposu modelleri içerisinden bir depo tercih ettiğinizde kuruluma başlamadan önce mutlaka kurulum ve kullanma kılavuzu incelenmelidir. Toprak altına gömülme aşamaları sırayla ve düzgün bir şekilde uygulanmalıdır. Talimatlara uymadan toprak altına yerleştirilen depoda sorunlar ortaya çıkmaktadır. Kurulumdan önce deponun gömüleceği yer, zeminin ve toprak yapısının uyumluluğu, betonun düzgün bir şekilde dökülmüş ve düzeltilmiş olması, oluşabilecek yer altı su seviyesi ve toprağın drenaj seviyesi, depo tamamen gömülüp üstü kapatıldığında yer üstündeki maksimum ağırlık oranları iyi analiz edilmelidir. Eğer bu konularda tam bilginiz yoksa uzman satış danışmanlarımız ve mühendislerimizden destek alarak hızlı bir şekilde ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Su harici yakıt, atık su, foseptik atıklar, gıda deposu, asit deposu, kimyasal deposu vb. birçok ihtiyaç için polietilen toprak altı depo çeşitleri kullanılabilmektedir. Her sektöre ve alana uygun olarak sıvı depolama ihtiyaçlarınıza çözüm olmaktadır. Polietilen toprak altı su deposu fiyatları bakımından da avantajlar sunan ürünlerimiz hakkında iletişim formlarımızı doldurarak hızlı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

Sıkça Sorulanlar
Polietilen toprak altı depo nasıl bir alana kurulabilir?
Bu tanklar, toprak altına gömüleceği için, deponun gömüleceği alan belirlenmeli ve alanın üzerinden trafik akışı olmamalıdır. İstenirse deponun ve deponun içerisindeki içeriğin güvenliği açısından deponun etrafı çit ile çevrilebilir. Deponun kullanım amacına göre bağlantıları, depo bölgeye getirilmeden hazırlanması önerilir. Seçilen deponun gömülme işlemi yapılacağından gömüleceği alanın iş makinası çalışabilecek kadar geniş olması gerekmektedir.
Polietilen toprak altı depomu hangi periyotta temizlettirmeliyim?
Toprak altı tanklar, yeraltında olduğundan dolayı temizliği oldukça zor görünmektedir. Deponuzun temizlik periyodu, deponun kullanım amacı doğrultusunda belirlenmelidir. Foseptik deposu olarak kullanılan toprak altı depoların temizlenmesine gerek yoktur. Vidanjör yardımıyla depo içerisindeki atık tahliye edilir. Depolanan hassas içerikler için her kullanımdan sonra temizlenmesi önerilirken, en az yılda bir kez deponun temizlenmesi gerekir.
Polietilen toprak altı depomu nasıl temizleyebilirim?
Toprak altı depoların boğaz tasarımı, içerisine temizleyici bir ekipmanın girebileceği biçimde tasarlanmıştır. Deponun boğaz kısmından en uç noktalara dahi ulaşıp temizlik yapabilirsiniz. Bu sebepten ötürü çok büyük ebatlarda üretilmez. Çünkü büyük depoların temizliği için uzun temizleyici ekipmanlar gerekmektedir. Ağır kimyasal içeren veya kokulu temizleyicilerin kullanılmaması önerilmektedir. Temizliği düzenli yapıldığında depo içerisinde kötü koku oluşumu da görülmez.
Kullandığınız polietilen toprak altı depomun tamiri yapılabilir mi?
Toprak altı depoların, hasar görmesi oldukça zordur. Depo toprak altında olduğu için tamiri oldukça zor oluyor. Bu aşamada yeni bir depo alınıp, aynı bölgeye gömülmesi istenebilir. Tamiri ise deponun gömüldüğü alan açılarak yapılabilir.
Polietilen toprak altı depomu evime nasıl bağlayabilirim?
Bir toprak altı depo, eve kullanım amaçları doğrultusunda bağlanmalıdır. Foseptik tanklarını evinizin giderini depoya bağlayarak kullanabilirsiniz. Depo içerisindeki içeriği evinizde kullanmak için ise evinizin tesisatını, deponuzun manşon kısmına bağlamanız yeterlidir.
Hangi polietilen toprak altı deposunu tercih etmeliyim?
Toprak altı tanklar, pek çok amaç doğrultusunda kullanılabilir. Sizlerde müşteri temsilcilerimizi arayarak en doğru depo tercihini yapabilirsiniz.
Polietilen toprak altı depomun içerisinde gıda depolayabilir miyim?
Toprak altı depolar, polietilen hammadde ile üretildiği için içerisinde gıda da depolayabilirsiniz. Gıdanın yanı sıra mazot gibi değerli içeriklerin depolaması da bu tanklarda yapılabilmektedir. Depolanan içeriğin güvenliği bu tanklar aracılığı ile sağlanabilmektedir.
Bana veya markama uygun olan polietilen toprak altı deposunu nasıl bulabilirim?
Size en uygun tank seçimi, sizlerin çalışma şekline, depolanmak istenen içeriğe, depo hacmine göre değişkenlik göstermektedir. Toprak altı depolarda, ışığa duyarlı içerikler de rahat bir şekilde depolanabilmektedir. Müşteri temsilcilerimizle görüşerek çalışma şartlarınıza en uygun depo önerisini alabilirsiniz.
Polietilen toprak altı deposu zararlı ışınları içerisine alıyor mu?
Toprak altı tanklar, yeraltında olduklarından dolayı depo içerisine ışık dahi almazlar. Ayrıca polietilen UV stabilizanlı olduğu için içerisine zararlı ışınları almazlar. Bu sayede depo içerisinde yosun ve zararlı parazitlerin oluşumu görülmez.
Polietilen toprak altı deposu hangi hammadde ile ve nasıl üretilir?
Toprak altı tanklar polietilen kullanılarak, kalıplar yardımıyla tek parça halinde üretilmektedir. Bu üretim şekline ise monoblok üretim denir. Tek parça halinde üretildiği için de ek ve perçin olmadan üretilir. Böylece bu tanklar daha sağlam ve uzun ömürlü hale getirilmiş olur.
×
Sepetinizde şuan {{ basketItems.length }} ürün var.
Product Image
{{ item.piece }}
×